Генеральний штаб Збройних сил України оприлюднив оперативну інформацію станом на 06:00 24 березня щодо російського вторгнення.

29 доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню вже розпочалася, наразі ЗСУ продовжує вести оборонну операцію на Східному, Південно-Східному та Північно-Східному напрямках. Однак, на жодному із них противнику не вдалося досягти успіху.

Розбита військова колона РФ. Фото: скріншот з відео
Розбита військова колона РФ. Фото: скріншот з відео


Російська авіація продовжує надавати ударів з повітря, лише протягом останньої доби зафіксовано понад 250 літако-вильотів. Зараз основними цілями противника залишаються об’єкти військової та цивільної інфраструктури у Київській, Чернігівській та Харківській областях.

Збитий вертоліт Ка-52, фото УНІАН
Збитий вертоліт Ка-52, фото УНІАН

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За добу силами ЗСУ було уражено 11 повітряних цілей ворога (7 літаків, 1 БПЛА, 1 вертоліт та 2 крилаті ракети.) Інформація про їх остаточне збиття уточнюється. За даними Міноборони США від початку війни російські військові випустили на територію України понад 1200 ракет.

"Незважаючи на те, що російські військові витратили велику кількість ракет, "у них ще залишилося дуже багато", — заявив представник Міноборони.

Російські окупанти продовжують втрачати живу силу та техніку на всіх напрямках. Триває тотальний спротив українського народу.

Нагадаємо, у Чорнобаївці місцеві знищили гуманітарку російських окупантів: "Палять не тільки авіацію". Місцеві жителі там почали палити гуманітарну допомогу від окупантів

Раніше Знай писав, Дмитро Пєсков захотів позбутися всієї Росії, пояснюючи війну з Україною. Пєсков обмовився, що рішення про "спецоперацію" прийняли, щоб позбутися всієї Росії

Також Знай повідомляв, Путін намагається втягнути у війну з Україною білоруських військових: обіцяє гроші і навчання в російських ВУЗах. Росія намагається поповнити ряди своєї армії, закликаючи воювати білорусів