Поруч із нашими прикордонниками несуть службу і їхні вірні чотирилапі напарники. Державна прикордонна служба України опублікувала відео про те, як зростають майбутні кудлаті охоронці нашого кордону.

«Саме з цих маленьких клубочків виростають справжні захисники державних рубежів, які допомагають прикордонникам не лише виявляти контрабанду та затримувати порушників, а й боронити нашу державу. Приємного перегляду — відновлення емоційних сил гарантовано!», - зазначили у ДПСУ.

Там також нагадали, що 23 березня щорічно у світі відзначають День цуценяти.

«Тож сьогодні чудова можливість привітати своїх пухнастиків або зробити якусь тваринку щасливою, яка у цей важкий час опинилася на вулиці чи у притулку», - додають прикордонники.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

«Передивилась відео декілька разів, дуже зворушливе!», «Які мімішні цуценята», «Які клубочки», - захоплюються читачі в коментарях до ролика.

«Пси хунти настільки люті, що вже з малечку граються муляжами гранати», - жартома додають інші глядачі.

Нагадаємо, Володимир Зеленський присвоїв звання Героя України командиру морпіхів і командиру "Азова": героїчно захищають Маріуполь