Українські десантники знищили ворожу крилату ракету із ПЗРК "Голка", яка летіла у напрямку Кропивницького.

Про це повідомляє 80-а окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ у фейсбук.

Так, стало відомо, що українським десантникам вдається не тільки звільняти від окупантів населені пункти на півдні України, але і рятувати мирних мешканців від російських окупантів. Військовим вдалося збити крилату ракету, яка летіла до Кропивницького.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Під час бойового чергування, підрозділ ППО, в небі над селом у Миколаївській області, зафіксував і влучним пострілом з ПЗРК "Ігла" знищив російську крилату ракету, яка летіла в напрямок м. Кропивницького. Навіть страшно уявити, скільки б могло загинути цивільних людей, якби 400 кг тротилу (що несла в собі ракета-вбивця), впала на мирне місто...", - сказано у повідомленні.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Однак, завдяки професіоналізму українських десантників вдалося врятувати врятувала мешканців Кропивницького, та звести нанівець задум московських окупантів.

"Наші воїни, своїм вдалим пострілом з ПЗРК, в котрий раз продемонстрували ворогу, що не треба йти на нашу землю, залітати в наше небо і заходити в наше море", - підсумували вони.

Нагадаємо, Руслан Стефанчук спростував зраду про відмову від вступу до НАТО. Голова Верховної ради запевнив, що його слова вирвані з контексту

Раніше Знай писав, в Італії знайшлася путінська яхта за 75 мільярдів: в Україні війна, а її ще не "відібрали". В мережі розповіли про нічийну яхту путіна

Також Знай повідомляв, російський окупант зізнався, що без жалю розстрілював житлові будинки: "По*й, що там мирні жителі"