У Білорусі відбувається масовий флешмоб проти участі в російсько-українській війні. По країні розвішують заклики будь-якими способами відмовився воювати проти України.

Про це заявила політичний експерт Світлана Кушнір на своїй сторінці у Facebook.

Так, стало відомо, що у Білорусі розпочався флешмоб у ході якого громадян закликають відмовитися воювати в Україні на стороні росії. Подібні листівки з закликами з'являються у дворах та під’їздах, на дошках оголошень та в інших місцях.

У Білорусі почався масовий флешмоб, фото з фейсбук
В Беларуси начался массовый флешмоб, фото с фейсбук

"Білоруси розклеюють листівки: "Живи заради Білорусі, а не вмирай заради росії" із закликом будь-якими способами намагатися відмовитися від мобілізації. Друзі кажуть, що по Мінську таких листівок - маса" - написала Світлана Кушнір.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура
Показати ще

У Білорусі почався масовий флешмоб, фото з фейсбук
У Білорусі почався масовий флешмоб, фото з фейсбук

Варто зазначити, що комунальні служби по всій країні намагаються знищити всі подібні листи. Однак, Світлана Кушнір вважає, що цей флешмоб може стати першим кроком до масових протестів білорусів проти війни, яку розв'язала росія.

"Прозрівайте, чиніть опір, відмовляйтеся брати участь у кривавому злочині путіна! Живе Білорусь! Нехай це буде першим кроком до масових протестів із засудженням війни росії проти України! Боріться, не йдіть вмирати, не йдіть вбивати українців!" - звертається до білорусів Кушнір.

Варто нагадати, що у Генштабі України повідомили, що зафіксовано ознаки підготовки збройних сил Республіки Білорусь до прямого вторгнення на територію України.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Нагадаємо, Шойгу відсторонив командувача 6 армією рф: не дорахувалися 2000 солдатів. У Росії чергові зміни кадрів. Міністр оборони відсторонив ще одного командира

Раніше Знай писав, правду не приховаєш: у Лондоні показали, як голий лукашенко лізе в "криваву" ванну до путіна. Табличка на дверях посольства білорусі у Великій Британії приголомшила мережу

Також Знай писав,у росії готують до відправки в Україну нових "фахівців" військової справи - злочинців, боржників і аліментників