Найбагатший в Африці дев'ятирічний Момфа Молодший розповів про вторгнення путіна в Україну на своїй сторінці в Instagram, де він зазвичай публікує фотографії свого яскравого одягу і Lamborghini.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Після безжального вторгнення путіна в Україну, 24 лютого, його засуджували всі, від Китаю до талібів, а тепер до них приєднався навіть крихітний мільйонер Момфа молодший.

Син мультимільйонера Ісмаїлії Мустафи, якого також звуть Момфа Мухаммед Аваль Мустафа, зібрав велику кількість підписників в Instagram, демонструючи своє непристойне багатство.

Тепер, схвильований жахами Східноєвропейського конфлікту, Момфа Молодший зробив перерву від виставлення напоказ фотографій своїх суперкарів, дизайнерського одягу і грошей, щоб опублікувати політичну сатиру.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Момфа Молодший
Момфа Молодший

Демонструючи гостре розуміння геополітичної політики для хлопчика, який все ще вірить в Діда Мороза, він пов'язав свою сторінку зі скетчем Гріффінів, що зображує неврівноваженого путіна.

Підпис говорить: "як Путін зараз поводиться зі світом".

Судячи з пострілів, це не найбільший постріл, який міг зробити багатий хлопець, але він навряд чи допоможе путіну вдома, оскільки наполегливо ходять чутки про те, що президент рф ризикує зробити кремлівський переворот.

Момфа Молодший
Момфа Молодший

Приголомшливе багатство Момфи-молодшого пов'язано з його батьком, який, як повідомляється, є головним виконавчим директором компанії Mompha Burea De Change на острові Лагос.

І якщо судити по Instagram Момфи-молодшого, він скоро може затьмарити свого батька.

На превеликий жаль, на даний момент сторінка momphajnr в Instagram недоступна.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Нагадаємо, що британська розвідка вважає, що Путін намагається приховати свій провал.