Народний депутат України Олексій Гончаренко на своїй сторінці в соцмережі «Фейсбук» опублікував фото випічки та салатів, які пропонують покупцям у торгівельній мережі «Varus».

Парламентарій пожартував, що з таким маркетингом на продавця чекає сплеск продажів.

«Коли через назву дійсно хочеться придбати товар», - підписав Гончаренко знімки з магазину.

На фото – салати та випічка, які отримали актуальні та злободенні назви в реаліях війни із росією. Тут і салат з капусти та огірком «Смерть ворогам», і багет «Стінгер», і сирники з родзинками «До перемоги», і курчата табака «Байрактар».

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Фото: znaj.ua
Фото: znaj.ua

«До речі, салат купую постійно. Вчора також звернув увагу. Настрій підняли», «Мені багет, будь ласка. Хліб не їм, але такий би спробувала», «Є ще батон "Незалежність" у Варусі», - пишуть у коментарях до повідомлення.

«А є смажений рузьге іван у відділі корму для тварин?», «Є "Асвабадітєль" холодного та гарячого копчення», «Салат і сирники - особливо влучно», - захоплюються українці, коментуючи фотографії з полиць супермаркета.

Раніше Знай писав, босі й голодні: російських школярів змушують приносити згущене молоко і шкарпетки для армії, яка вдерлася в Україну.

Також ми писали, російські військові були знищені воїнами ЗСУ, намагаючись взяти штурмом Харків: їх втрати не злічити. ЗСУ продовжують гідно відповідати російським загарбникам.

Нагадаємо, від олії до м’яса: продукти, які стануть дефіцитом для світу через агресію росії в Україні. Світ зіштовхнеться з нестачею важливих продуктів через вторгнення росії в Україну.