Через брак комплектуючих у росії призупиняє роботу концерн «Уралвагонзавод». – єдиний завод в рф, який займався виробництвом танків.

Про це під час вечірнього зведення повідомили в Facebook Генерального штабу ЗСУ.

Сьогодні російська техніка та озброєння, які здійснюють наступ на території України, гостро потребують ремонту та відновлення пошкоджених частин. Однак «Уралвагонзавод» тривалий час не отримує нових комплектуючих з-за кордону.

«За наявною інформацією, у зв’язку з відсутністю надходжень комплектуючих іноземного виробництва, призупинена робота підприємств корпорації “Уралзавод” та Челябинського тракторного заводу», - йдеться в повідомленні Генштабу.

Відомо, що саме ці підприємства в російські федерації займаються виготовленням та ремонтом танків та іншої броньованої техніки для армії.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, що до цього Європейський союз заборонив своїм компаніям укладати будь-які угоди з низкою російських підприємств, серед яких зокрема «Роснафта», «Газпром нафта», «Оборонпромом», «Уралвагонзаводом» та ін. Окрім цього, «Уралвагонзавод» потрапив під санкції Великої Британії та Японії.

Нагадаємо, що ЗСУ знищили 15 тис російських окупантів, які вдерлися на територію України.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", українські військові показали, як працює наша артилерія.