Стало відомо про те, що в Російській Федерації сталися перебої з постачанням соку і молока всьому виною дефіцит упаковки - картону і тетрапаку. Вони почали думати, як виходити з положення.

Заступник голови комітету Держдуми з аграрних питань Надія Школкіна зазначила, що молоко в Росії можна розливати в пластикові та скляні пляшки. В крайньому випадку Бідони можуть стати альтернативою тетрапаку.

Супермаркет
Супермаркет

"Деякий запас тетрапаку в Росії є, і це дає можливість переорієнтуватися в питанні упаковки, дає люфт для заміщення, також шукаємо паралельних постачальників. Упаковку можемо робити іншу, як варіант – ставити автомати – "молокомати". Та й Бідони-теж хороша тара", - зазначила Школкіна.

Росія продовжує пробивати дно, і повертатися за часів Радянського Союзу, до чого керівництво так прагне всі ці роки.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Пляшка молока
Пляшка молока

У Росії упаковку виробляють два заводи-Tetra Pak і Elopak, вони ввозять в РФ матеріали для її виготовлення плюс імпортують саму тару.

Одна з компаній вже заявила про те, що припиняє діяльність, і Росія зіткнулася з дефіцитом.

Нагадаємо, що після цинічного нападу на Україну, Росія посіла перше місце в світі за кількістю введених санкцій. Весь світ практично засудив дії Росії та її керівництва, після чого там почалися проблеми.

Молоко. Фото: Аргументи і факти
Молоко. Фото: Аргументи і факти
Молоко. Фото: Аргументи і факти

Самі ж політики там говорять про те, що ніякої проблеми немає, і все йде так, як вони і планували. Якщо їхній план полягав у тому, щоб стати ще однією Північною Кореєю - Вітаємо, у них це прекрасно виходить.

Нагадаємо, що Зеленський і Путін не зустрінуться найближчим часом, в Кремлі назвали причину

Раніше повідомлялося, що українці готові відправити вантаж цукру в Новосибірську область

Також, Наталя Могилевська оплакала змучений війною Маріуполь