Улюбленець багатьох українців, радник керівника Офісу Президента України, виявився непоганим актором, він зіграв одну з ролей у серіалі "Мухтар".

Як виявилося, улюблений "заспокоювач українців Олексій Арестович, має у своєму доробку ще й акторські ролі. Так стало відомо, що Арестович зіграв у епізоді серіалу "Мухтар". У TikTok шанувальниці політолога з'явився відповідний ролик.

І хоча роль була епізодична, і в самому фільмі Арестовичу довелося збрехати, всенародна любов через це стала дедалі сильнішою. Також Арестович зіграв у фільмі "Не бійся, я поруч", дівчинку Люсю. Фільм вийшов після Мухтара. Саме в ньому Арестович виконав пісню "дівчинка-цукерка".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В коментарях, щоправда, знайшлись і такі, хто вбачав у грі актора якісь підступи, хоча правді ніде діти, Арестович чудово впорався і з грою в серіалі, і зараз також відносно добре виконує свої обов'язки.

"Ще й український актор!", "О, виявляється, він уміє нормально говорити", "Зараз він гарніший", "Не сотворіть собі кумира", "Він збрехав у серіалі, а тепер бреше нам", "у верхівці одні актори, у ЗСУ одні моделі, люблю свою країну", - от такі різні виявилися коментатори.

@mantiana_

#арестовичкраш #зупинітьвійну #всебудедобре #героямслава #арестовичотвечает #putinhuilo #всебудеукраїна🇺🇦💙💛 #ukraine #рекомендації

♬ Boney M.- Sunny (Remix) - 泽鹿Music

Нагадаємо, раніше Олексій Арестович розповів про приємні сюрпризи українцям на переговорах з росією.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ЗСУ вшосте вдарили по російським окупантах у Чорнобаївці, у Зеленського ледве стримуються.

Також "Знай.ua" писав, що Михайло Подоляк знайшов парадокс у російській агресії проти України.