У Росії, яка потрапила під безпрецедентні за своїми масштабами міжнародні санкції через свою агресію проти України, тривають сутички в магазинах за найнеобхіднішим: крупами, рослинною олією, продуктами гігієни та іншим.

Однак найзапекліші бої йдуть на цукровому фронті – там продавці не встигають відвантажувати товар на полиці магазинів. Росіяни, налякані нормами на продукти і речі, намагаються схопити побільше пачок, не звертаючи уваги на оточуючих і на почуття власної гідності.

На відеоролику, опублікованому в соціальній мережі "ТікТок" на каналі Kira 22, можна побачити величезний натовп, який зібрався в магазині в очікуванні цукру-піску.

@kira22442

♬ оригинальный звук - Kira 22

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Чути голос, імовірно продавщиці, яка попереджає готових до штурму людей, що можливі травми і поранення.

"Я з ножем! Давайте, щоб я нікого не травмувала! Я вам зараз все відкрию!», - закликає схвильований натовп співробітниця магазину.

Цукор / скріншот з відео
Цукор / скріншот з відео

"Та нє. Не може бути. То все фейк!!! Це Америка змонтувала ролик", "Подобається не подобається, терпи, моя красуня. Руцькі, це вимушений захід", "Що, життя вже не таке солодке?", "Все нормально, це Росію рятують від цукру", - жартують у коментарях українці.

Також ми писали, росіяни штовхаються і матюкаються в чергах за дефіцитним цукром: пожинають плоди нападу на Україну. Росіяни почали пожинати плоди путінського режиму.

Нагадаємо, ЗСУ вшосте вдарили по російських окупантів у Чорнобаївці, у Зеленського ледве стримуються:"тільки не смійтеся". Українські військові вдарили по окупантам у цьому місці вже вшосте.

Крім того, Україна розірвала залізничне сполучення з Білоруссю: російські окупанти не отримають ні техніки, ні провізії.