Російський окупант зізнався, що без жалю розстрілював житлові будинки: "по*й, що там мирні жителі"

СБУ вже опублікувала багато перехоплених розмов російських окупантів, в яких вони зізнаються своїм співрозмовникам у злочинах скоєних на території України. Так, в Мережу злили ще один дзвінок. Російський окупант розповідає, що вони атакують багатоповерхові житлові будинки і їм однаково, що в приміщенні мирні люди.

Військовополонені росіяни. Фото: скрін youtube
Військовополонені росіяни. Фото: скрін youtube

Олексій Тригубенко з " Холостячки "відставив Ксенію Мішину і взявся за зброю з рибалкою:"кожен може бути"

Учасник романтичного реаліті" Холостячка " Олексій Тригубенко, як і багато українців приєднався до допомоги української армії. Він разом із ще одним учасником шоу Олександром Рибаком та іншими волонтерами почав збирати все необхідне для захисників.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Олексій Тригубенко, скріншот з відео
Олексій Тригубенко, скріншот з відео

Українців попередили про небезпечні SMS: як не потрапити на гачок

Останнім часом українцям почало надходити повідомлення на телефон з текстом про нібито нарахування грошей з посиланням. Про це повідомили в Центрі протидії дезінформації при РНБО. Якщо ви отримали повідомлення з текстом: "Vam narahovano Groshovadopomoga PB24 6500. Zarahuvatu..." і далі йде посилання, то ні в якому разі не переходьте за цим посиланням.

Мобільні телефони, фото: znaj.ua
Мобільні телефони, фото: znaj.ua

Україна розірвала залізничне сполучення з Білоруссю: російські окупанти не отримають ні техніки, ні провізії

Залізничного сполучення між Білоруссю і Україною більше немає, тому Росія більше не зможе користуватися ним, щоб доставляти свою техніку і провізію військам, що знаходяться в Україні. Про це повідомив голова правління Української залізниці Олександр Камишин в ефірі "Настоящего времени".

Залізничне сполучення. Фото: скрін youtube
Залізничне сполучення. Фото: скрін youtube

Дорофєєва і Дантес були лише початком: в Україні розлучилася ще одна зіркова пара, "більше не разом"

У суботу, 19 березня стало відомо про розставання ще однієї зіркової пари Києва. Слідом за Надею Дорофєєвою і Володимиром Дантесом свої стосунки розірвали ресторатори Даша і Міша Кацуріни. Про це Даша Кацуріна повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Даша Кацурина. Фото: скрін youtube
Даша Кацурина. Фото: скрін youtube