Великі мережі супермакетів Ашан, Metro, Novus і Varus оновили ціни на соціально значущі продукти в березні. Відзначається, що на тлі вторгнення Росії і воєнного стану в країні цінники в супермаркетах залишилися на рівні лютого, місцями трохи підвищилися.

Про це пише "Хвиля" з посиланням на дані порталу Мінфін.

Цукор в Україні в магазинах в середньому коштує 26,13 грн/кг.для покупців, які вважають за краще купувати відразу 3-кілограмові упаковки, вартість становить 77,90 грн. Тобто, ціни залишилися на рівні лютого.

Ціни на борошно в середньому становить 21,80 грн / кг (на 3% дешевше, ніж у лютому) на прикладі "Хуторок". Середня вартість трикілограмової упаковки становить 41,90 грн (на 2% дешевше рівня лютого).

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Середня вартість десятка яєць "Квочка С1 "зафіксувалася на рівні 37,90 грн, а десяток "ЯСЕНСВІТ С1" - 39,80 грн (трохи дешевше, ніж у лютому). Вартість 30 шт. курячих яєць в середньому в супермаркетах коштує 117,80 грн.