Укрпошта домовилася зі світовими маркетплейсами про скасування комісії для продавців з України у зв’язку з агресією російської федерації. Пільгу запровадили Etsy, еBay, Joom, Wish та Shopify.

Про це повідомляють у Facebook української компанії.

Зазначається, що маркетплейси, які долучилися до ініціативи, додали також свої бонуси для українців. ⠀

Так, Wish скасував комісію для українських мерчантів на 6 місяців, а комісію за лютий повернули назад. У свою чергу Shopify планує виділити кошти для надання гуманітарної допомоги Україні.

Joom зробив виплату усім мерчантам завчасно, а також обіцяє не застосовувати стосовно українських магазинів штрафів чи песимізації.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Etsy «обнулив» рахунки українських продавців за лютий, а тепер надає надає інструкції щодо тимчасової «відпустки магазинів».

еBay вимкнув негативні відгуки для продавців до 20 березня. Окрім цього, Global eBay зайнявся збором коштів для підтримки України. Додатково маркетплейс подвоїть кожну пожертву працівників компанії, що не перевищує 10 тисяч доларів.

Також буде поновлено акселартор для українців, а для представників середнього бізнесу з асортиментом від 100 товарів на три місяці скасують комісію, малому нададуть 200 безкоштовних лістінгів.

Нагадаємо, що білоруські добровольці закликали розблокувати Маріуполь і закрити небо.

Читайте також, що зірка зимових Олімпійських ігор опублікувала голий знімок "Playboy", щоб зібрати гроші для України.