Колишній міністр закордонних справ рф Андрій Козирєв, який займав цю посаду за часів президентства Бориса Єльцина, записав звернення і висловив свою думку про сучасну російську дипломатію і путіна.

Відео опублікували в Twitter Deutsche Welle.

Андрій Козирєв заявив, поведінка російських дипломатів сьогодні - це огидно. Саме тому він закликав їх піти у відставку і не поширювати більше пропаганду:

«Порядним дипломатам не пристало поширювати пропаганду. Вони зганьбили свою країну. Вони зганьбили себе. Слухати їх або вести з ними переговори в даних обставинах – це марна трата часу і самоповаги», - говорить колишній глава МЗС росії.

Крім цього, Козирєв розкритикував свого наступника Сергія Лаврова і назвав його «прислужником» путіна.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

«Він як слуга. Лавров скинув себе і російську дипломатію до лакеїв», - стверджує політик.

Також Козирєв закликав Захід не бояться Путіна. Ексміністр рф заявив, що Путін не самогубець. Він не збирається натискати на «ядерні кнопки». Однак, якщо російський лідер побачить, що його бояться, може перейти до більш серйозних заходів:

«Путін не самогубець. Він божевільна, хитра лисиця... якщо Захід проявить страх, він може перейти навіть до хімічної зброї. Тому не бійтеся», - заспокоює Козирєв.

Нагадаємо, що у Франкфурті діти вибігли на футбольне поле, щоб підтримати Україну.

Читайте також, що російський публіцист Олександр Невзоров "опустив" Путіна.