Українському олігарху і народному депутату від партії «Опозиційна платформа – За життя», Віктору Медведчуку, якого підозрюють у держзраді, обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Таке рішення виніс Личаківський районний суд Львова у п’ятницю, 18 березня.

Про це передає пресслужба Державного бюро розслідувань.

«18 березня слідчий суддя задовольнив клопотання слідчого ДБР про обрання запобіжного заходу у порядку, передбаченому ч. 6 ст. 193 Кримінального процесуального кодексу України, тобто за відсутності фігуранта», - йдеться в повідомленні.

У відомстві також зазначили, що голову політради ОПЗЖ Медведчука підозрюють у державній зраді та сприянні діяльності терористичної організації. До цього ДБР та Офіс Генпрокурора вжили всіх необхідних заходів щодо міжнародного розшуку кума путіна. Проте, де зараз перебуває Віктор Медведчук, невідомо. Його місце перебування встановлюється.

У зв’язку з цим, ДБР просить українців всередині країни та за її межами допомогти знайти фігуранта справи. Якщо ви володієте інформацією про можливе місце перебування Віктора Медведчука, негайно повідомте про це на електронну адресу ДБР - inform.dbr@gmail.com або за телефоном +38 (044) 356 40 00 (додатковий 21 10).

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

ДБР просить допомогти знайти Медведчука

Нагадаємо, що росіяни штовхаються і матюкаються в чергах за дефіцитним цукром.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", у Польщі дали жорстку відповідь на агресію росії проти України і анонсували "дерусифікацію" економіки.