У зв'язку з нападом на Україну з Росії пішли і продовжують йти різні компанії, зокрема автоконцерни. У рф у свою чергу заявили, що санкції їм нібито не страшні, а тільки допоможуть розвиватися. Так, депутат російської Держдуми, натякнув який розвиток чекає їх країну, запропонувавши випускати автомобілі "Буратіно". Ролик опублікували в мережі.
Російський депутат заявив, що навіть після відходу зарубіжних компаній рф знайде спосіб "викрутиться". Так, він заявив про готовність "націоналізувати" Mcdonald's і навіть завод Volkswagen. Депутат заявив, що Росія буде випускати ті ж машини Volkswagen, але під іншою назвою - "Буратіно".

Депутат рф. Фото: скрін youtube
Депутат рф. Фото: скрін youtube

"Зараз слово націоналізація змушує схопитися за серце. Ну нічого, нічого страшного в цьому немає, тому що якщо самий банальний приклад з макдональдсом. Продукти Російські, будівля знаходиться у нас, технології всі зрозумілі теж. Що заважає робити під іншою вивіскою ті ж самі бургери і картоплю. Нічого не заважає. Так буде і з автомобільними підприємствами, які локалізовані на території Росії. Будемо випускати ті самі "Фольксваген", але назвемо їх по іншому. Наприклад, "Буратіно"", - заявив політик.

Також ми писали, тракторна бригада обеззброїла російських окупантів: Олександр Пономарьов показав героїчні кадри.

Нагадаємо, 71% населення рф підтримує Путіна: росіяни не засуджують війну проти України і навіть радіють цьому.