Саманта Рамсделл спробувала з'їсти величезну 8-дюймову гарячу булочку з хрестом від Aldi одним укусом, але, на жаль, навіть з найбільшим ротом у світі вона зазнала поразки.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Жінка, занесена в Книгу рекордів Гіннеса, як володар найбільшого рота в світі, намагалася засунути в рот цілу гарячу булочку, але зазнала поразки.

31-річна дівчина зі Стемфорда, штат Коннектикут, отримала завдання від Aldi проковтнути мега-8-дюймову булочку всього за один раз, і вона була навіть більше її голови.

У кліпі, опублікованому для її 2,9 мільйонів абонентів у TikTok, Саманта намагалася стиснути гігантську булочку своїм величезним ротом.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Саманта і булка
Саманта і булка

Вона пояснила в підписі: "Aldi кинула мені виклик, щоб спробувати їх нову гігантську гарячу булочку з хрестом за один укус, і, скажімо так, я, можливо, зустріла свого суперника!"

І вона не помилилася.

Американка спочатку була зачарована видом британського делікатесу, вона описала його запах кориці і включення родзинок.

Саманта і булка
Саманта і булка

Після того, як вона поділилася своїм хвилюванням, вперше спробувавши частування, Саманті легко вдалося помістити в рот всю гарячу булочку стандартного розміру.

Потім Самата хихикнула, піднявши масивну восьмидюймову версію до голови.

Потім володарка світового рекорду Гіннеса приготувала свій шматок і спробувала з'їсти булочку за один раз.

Саманта і булка
Саманта і булка

На жаль, незважаючи на всі свої зусилля, Саманта визнала поразку гігантській булочці з гарячим хрестом.

Хоча величезна гаряча булочка з хрестом, можливо, претендувала на перемогу над Самантою, їй не звикати засовувати в рот інші продукти.

Їй вдалося вмістити в рот цілу велику порцію картоплі фрі з Макдональдса.