Лікарі, які займалися дивним випадком в Тунісі, заявили, що cтакан могли засунути всередину жінки під час сексуального насильства, але не надали доказів від пацієнтки на підтримку твердження.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Жінка, яка думала, що у неї проста інфекція сечовивідних шляхів, отримала несподіваний діагноз під час візиту до лікарні, коли лікарі виявили скляну склянку всередині її сечового міхура.

45-річна мешканка Тунісу скаржилася на те, що постійно потребує туалету, але сканування швидко показало, що це була не проста інфекція, а камінь в сечовому міхурі шириною 8 см.

Знімок стакана всередині жінки
Знімок стакана всередині жінки

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Але саме вміст каменю збив з пантелику лікарів університетської лікарні імені Хабіба Бургиби в східному місті Сфакс.

Бо в камені сечового міхура був укладений невеликий стакан для пиття, який, мабуть, «поставили» туди кілька років тому для «сексуального задоволення».

У звіті говориться, що її сеча показала діапазон еритроцитів 23-25, тоді як нормальна людина показує тільки чотири або менше.

Об'єкт був видалений за допомогою відкритої операції, і через два дні її виписали. Тепер вважається, що вона повністю одужала після інциденту в кінці 2021 року.

Стакан
Стакан

У звіті про випадок, опублікованому на sciencedirect.com, лікарі, що займаються цим питанням, заявили: "Крім будь-якого основного психологічного стану, принизливий характер самої патології часто означає, що діагноз встановлюється пізно, на стадії ускладнень: рецидивні інфекції сечовивідних шляхів, камені сечового міхура, міхурово-вагінальні свищі, які є наслідком ерозії ослабленою запаленням міхурово-вагінальної стінки. Витяг стороннього тіла зазвичай проводиться ендоскопічно з, по можливості, видаленням супутнього літіазу".