Російські окупанти здійснили ракетний обстріл території поблизу аеропорту у Львові. Інформації про постраждалих поки немає.
Про це на своїй особистій сторінці у соцмережі фейсбук повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.
Так, стало відомо, що у п'ятницю, 18 березня у Львові близько 6:08 було оголошено повітряну тривогу. Вже о 6:25 ранку на околиці міста пролунали три вибухи. Відомо, що російські ракети вдарили по території в районі Львівського аеропорту.

Ракетні удари к Львові, фото з соцмереж
Ракетні удари к Львові, фото з соцмереж

"Рашистські ракети вдарили по території в районі Львівського аеропорту. Поки в режимі реального часу не можу називати адресу, але це точно не аеропорт. У будівлях нашого АТП-1 пошкоджені вікна. Ситуація на місці уточнюється і буде опублікована згодом. Будьте обережними, виконуйте вказівки при повітряній тривозі і не поширюйте фото з місця обстрілів", - сказано у повідомленні мера.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Повітряне командування "Захід" Повітряних сил ЗСУ повідомляє, що по Львову у п’ятницю було випущено шість крилатих ракет із підводного човна у Чорному морі.

Варто нагадати, що рано вранці 24 лютого росія здійснила повномасштабне вторгнення на територію України. Після цього президент Володимир Зеленський підписав указ про впровадження воєнного стану в Україні.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще