"Окупанти вбили 108 дітей": Володимир Зеленський у Бундестазі закликав німецьку владу зупинити війну

17 березня, президент Володимир Зеленський виступив перед німецьким Бундестагом. Глава України закликав Німеччину діяти і нагадав парламентарям, що за три тижні в нашій країні загинуло тисячі мирних жителів, серед яких діти.

Володимир Зеленський. Скріншот
Володимир Зеленський. Скріншот

Російські військові скаржаться на путіна за те, що кинув їх в Україні гинути: "Другу добу не спимо"

У мережі показали відео зі скаргами російських солдатів на керівництво країни та шалені втрати. Російські окупанти почали усвідомлювати, куди їх відправили воювати, та зізнаються, що втратили багато своїх. Двоє солдатів вирішили записати спільне відео.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Окупанти . Фото: Telegram
Окупанти . Фото: Telegram

Українським біженцям розповіли, як не потрібно поводитися в Польщі: ганьблять державу під час війни

У мережі розповіли, як українські біженці поводяться в Польщі. Ганьблять державу в такий складний для всіх час. Пост з'явився на офіційному акаунті Українки в соціальній мережі Instagram. Там вона детально описала свинство українців у Польщі, і розповіла, чому так робити не варто.

Українські біженці на кордоні Польщі. Фото: АР
Українські біженці на кордоні Польщі. Фото: АР

Українці попрощалися з воїном ЗСУ, вставши на одне коліно біля дороги: його запам'ятає вся країна

24 лютого Росія напала на Україну, напад супроводжувався авіаударами по декількох критичних містах нашої країни. Після того, багатотисячна армія рф почала наступ на українські міста. Щоб зрозуміти, чи чекають путіна в Україні, досить подивитися, як українці ховають одного загиблого солдата.

Війна в Україні: Євген Малолєтка/AP
Війна в Україні: Євген Малолєтка/AP

Марина Боржемська показала українцям, як зігріти м'язи у бомбосховищах: "Щоб не захворіти"

Відома українська тренерка шоу "Зважені та щасливі", Марина Боржемська, дала корисну пораду своїм шанувальникам. У соціальній мережі Instagram, де на її сторінку підписано 574 тисячі активних користувачів, Марина показала комплекс вправ, які б допомогли зігріти м'язи.

Скрін, Instagram Боржемська
Скрін, Instagram Боржемська