Мер Хмельницького заявив, що в орендодавців, які завищують ціни на житло для біженців вилучатимуть квартири. Про це Олександр Симчишин повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі facebook.

В Україні вже більше трьох тижнів триває війна, яку розпочала Росія. У зв'язку з бойовими діями багато українців були змушені покинути будинок і виїхати або в іншу область, де більш безпечно або закордон. Деякі люди активно користуються ситуацією в країні і наживаються на людях, які потрапили в скрутне становище, зокрема орендодавці.

Оренда квартири, фото YouTube
Оренда квартири, фото YouTube

Так, мер Хмельницького Олександр Симчишин вирішив боротися з недобросовісними орендодавцями, які завищують ціни для біженців. Він заявив, що у разі завищення цін у орендодавців вилучатимуть квартири.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський закликав світ зупинити торгівлю з Росією: "Щоб долари не оплачували нашу кров". Володимир Зеленський закликав українців по всьому світу тиснути на бізнес і уряди, щоб зупинити торгівлю з РФ.

Також ми писали, російські військові були знищені воїнами ЗСУ, намагаючись взяти штурмом Харків: їх втрати не злічити. ЗСУ продовжують гідно відповідати російським загарбникам.

Нагадаємо, ні краплі людяності: у Харкові російський літак скинув бомби під час евакуації людей зі зруйнованого будинку, відео. Окупанти скинули щонайменше два снаряди.