У Росії батьки готові здавати своїх дітей поліції, якщо вони проти політики Путіна. Відповідне відео з діалогом сина і матері поширюється в соцмережах.

Судячи зі змісту діалогу, син, на відміну від матері, не підтримує позицій правлячої верхівки Росії. Мати погрожує, що син опиниться за ґратами, якщо не відмовиться від своїх антипутінських поглядів.

"Скажеш, що я проти Путіна, щоб мене посадили?",- запитує хлопець.

"Тебе посадять. Скажу... зараз, хто проти Путіна, всіх садять... що ти в армію не ходив... що проти Путіна", - відповідає йому жінка.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"А ти не проти? Не проти Путіна?", - уточнює її син.

«Ні. Ти ж кажеш, що я путіністка. Я за Путіна. Я за нього голосувала", - впевненим голосом стверджує росіянка.

путін, фото: вільне джерело
путін, фото: вільне джерело

"При цьому у всіх 365 днів у році порожні холодильники, борги за комуналку, кредити для покупки найдешевших макаронів, парацетамолу та іншого подібного» — повідомляє автор відео.

Додамо, що будь-який протест проти війни в Росії закінчується арештом всіх учасників, а за антивоєнний гасло можна отримати покарання у вигляді великого штрафу.