Кадри землетрусу магнітудою 7,1 на північному сході Японії показують, наскільки потужними були поштовхи. Будівлі трясуться, небо спалахує яскраво-білим, а вібрації видають оглушливий гуркіт.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

На ролику, знятому недалеко від епіцентру в префектурах Міягі і Фукусіма в середу, 16 березня о 23:36 за місцевим часом, хмарочоси сильно розгойдуються і чути оглушливий гуркіт від вібрацій.

Інші кадри, на цей раз з аеропорту, показують, як шум переростає в рев, коли землетрус набирає силу і відключає електрику.

Японія
Японія

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Спалахи світла спалахують у нічному небі, коли енергія від пошкоджених ліній спалахує, а потім гасне, посилюючи напружену атмосферу, яка змушує жителів «тремтіти».

Повідомляється, що чоловікові, загиблому в результаті землетрусу, за шістдесят, він є жителем міста Сома, але його ім'я не згадується в японських ЗМІ.

Ще більше людей отримали поранення, а 2 мільйони будинків у Токіо залишилися без електрики.

Японське метеорологічне агентство повідомило, що землетрус стався близько 23:36 за місцевим часом, а його епіцентр знаходився на глибині 20,5 миль.

Спочатку було попередження про цунамі, але воно було помилковим і пізніше було скасовано.

Британський ютубер Кріс Брод сказав, що це був найжахливіший землетрус, який він пережив за все десятиліття, яке він прожив в Японії, і він повністю очікував, що будівлі зруйнуються.

Японія
Японія

Він твірнув: "Найстрашніший землетрус за десять років. У мене була справжня панічна атака, і я думав, що вся чортова будівля руйнується. Я все ще дрожу після 10 хвилин. Щиро здивований, що жодна з будівель не завалилася. Спасибі інженерам. Ви перемогли".

Нагадаємо, що Володимир Зеленський заявив, що знайшов партнерів у Японії.