У соціальній мережі розмістили публікацію, яка може трохи порадувати жителів України. Стало відомо, що через жорсткі санкції проти Росії, "АвтоВАЗ" змушений закрити виробництво навіть вітчизняних машин.

Відповідний пост оприлюднили в Telegram-каналі «Новини Еспресо»

Через терористичні дії окупантів, світові лідери, Європейський Союз, Сполучені Штати Америки та інші вжили жорстких заходів проти росії.

Через агресивного окупанта, який напав на Україну, були введені найжорстокіші санкції проти громадян рф і еліти кремля.

Потрібно нагадати про те, що всілякі бренди одягу, іномарки, продукція та банківські операції заборонені для громадян росії. Навіть їх народний автопром змушений закритися, так як немає запчастин.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Російський "АвтоВАЗ" зупиняє виробництво. Компанії одружує", - підписаний пост в соціальній мережі.

Крім цього, є відомості, що місцеві банкомати в росії дають можливість обміняти долар на рубль за курсом 1 до 300. Такого краху економіки росія не зустрічала з часів Радянського Союзу, однак, це тільки початок, і, чим далі, тим гірше буде для рф.

Нагадаємо, що СБУ перехопили розмову переляканих окупантів.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", Українка в Бучі в результаті обстрілів втратила сім'ю і руку.

Також портал "Zhaj" писав, що улюбленець українців Віталій Кім повідомив про сильні втрати ворога.