У мережі показали фрагмент із засідання Ради Європи, де прямим текстом послали президента Росії Володимира Путіна слідом за їх кораблем. Весь світ на боці правди.

Під час чергового засідання Ради Європи жінка зачитувала текст, в якому засуджувала агресію Російської Федерації проти України. Її переповнювали емоції, тому в кінці вона прямим текстом послала Володимира Путіна, російською мовою.

Вулиці міста, фото: вільне джерело
Вулиці міста, фото: вільне джерело

До слова, Комітет міністрів Ради Європи проведе чергове засідання у світлі повідомлення міністра закордонних справ Російської Федерації Про рішення російського керівництва вийти з Ради Європи.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"У цьому контексті ввечері Парламентська Асамблея одноголосно вирішила, що Російська Федерація більше не повинна бути державою-членом Організації. Вранці Комітет міністрів проведе позачергове засідання також у світлі повідомлення міністра закордонних справ Російської Федерації Про рішення російського керівництва вийти з Ради Європи", - йдеться в заяві.

У Раді Європи зазначили, що дії Російської Федерації, а точніше їх влади, позбавляють звичайних громадян сучасної системи захисту прав людини.

Нагадаємо, що Росія почала повномасштабну війну проти України 24 лютого, і сподівалася, що їм вдасться за кілька днів взяти великі міста. Цього не сталося, і керівництво Кремля вкрай розлючене цим. Як вони будуть надходити далі-покаже час.

Нагадаємо, що Alyona Alyona застерегла українців від сварок-зараз не час

Раніше повідомлялося, що Тіна Кароль кілька років тому викликала фурор на стадіоні, а зараз його зруйнували окупанти: співала гімн України для футболістів.

Також, Джамала стала музичним послом в Європі: продовжує збирати гроші для ЗСУ на головних сценах світу.