Віцепрем'єр-міністр Польщі Ярослав Качинський заявив про необхідність ввести в Україну міжнародну миротворчу місію НАТО для допомоги місцевому населенню.

Таку заяву політик зробив під час брифінгу в Києві після зустрічі президента Володимира Зеленського та прем'єр-міністрів Польщі, Чехії та Словенії, передає видання Telewizja Polska.

Пан Качинський зазначив, що така місія не повинна бути беззбройною:

«Я вважаю, що необхідна миротворча місія НАТО, можливо, якогось ширшого складу, але місія, яка також зможе захищати себе і яка діятиме в Україні», - говорить чиновник.

За словами Качинського, зараз це те, чого найбільше потребують Україна, Європа і весь демократичний світ.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Крім того, польський віцепрем'єр заявив про свою вдячність і повагу до президента України Володимира Зеленського, прем'єр-міністра Дениса Шмигаля і всього українського народу. Також він висловив слова співчуття "всім жертвам" російського вторгнення і додав, що співчуття «не може бути просто словом, це має бути щось більше».

Нагадаємо, що українці попрощалися з сімома загиблими військовими в Канатовому.

Читайте також, що СБУ затримали зрадника України.