У росії слідом за ведучою інформаційних програм на НТВ Лілією Гільдаевою, звільнилося ще два журналісти.

Як повідомив журналіст Роман Супер кореспондентка Першого каналу в Парижі Жанна Агалакова і кореспондент НТВ в Брюсселі Вадим Глускер звільнилися після російського вторгнення в Україну.

Як розповів Глускер він не працює на каналі починаючи з 2 березня. Агалакова сама свій відхід не коментувала, і причин звільнення не називала.

Жанна Агалакова
Жанна Агалакова

Варто нагадати, що до цього стало відомо про звільнення Лілії Гільдєєвої, яка багато років пропрацювала на телеканалі НТВ ведучою інформаційних програм. Відомо, що журналістка виїхала з росії, а на її місце готується заміна.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Вадим Глускер
Вадим Глускер

Як розповіли колеги Гільдєєвої документи ведуча підписала, вже перебуваючи за кордоном. Вона боялася, що просто так не відпустять.

Лілія Гільдєєва
Лілія Гільдєєва

Несподіваний від'їзд колеги прокоментував і Олексій Пивоваров, який довгий час був співведучим у програмі "Сегодня". "Я свого часу працював з Лілею (до того як пішов з НТВ дев'ять років тому). Завжди згадую її з великою теплотою", - написав журналіст.

Нагадавши, російські окупанти спробували запустити черговий фейк, але лише зганьбилися: Українська мова їм не по зубах. Російські окупанти вчергове зганьбилися

Раніше Знай писав, ЗСУ переходять у контрнаступ: Головнокомандувач зробив нову заяву, обіцяє помститися окупантам. Головнокомандувач розповів про плани ЗСУ на 20-й день війни

Також Знай повідомляв, СБУ затримали зрадника України: допомагав здійснювати анонімні дзвінки російським окупантам. СБУ затримали чоловіка, який співпрацював з окупантами.