Президент України Володимир Зеленський прокоментував можливість вступу нашої країни до НАТО. Він зазначив, що для України такої перспективи немає.

Про це він сказав в ході свого онлайн-виступу на Joint Expeditionary Force в Лондоні.

Так, стало відомо, що Володимир Зеленський прокоментував прагнення України стати членом військового блоку НАТО. За його словами, Києву вже дали зрозуміти, що політика "відкритих дверей" на Україну не поширюється.

Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube
Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube

"Зрозуміло, що Україна не є членом НАТО, ми це розуміємо, ми адекватні люди. Роками ми чули про відкриті двері, але тепер ми також почули, що нам туди не увійти, і треба це визнавати. Я радий, що наш народ починає це розуміти і розраховувати на себе і на наших партнерів, які нам допомагають", — сказав президент.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Володимир Олександрович в черговий раз закликав НАТО закрити небо над територією України, але також зазначив, що ймовірність позитивного рішення невисока.

"Україна зараз не претендує на активізацію 5 статті Договору про НАТО. Ми завжди говоримо, що наше небо потрібно захищати так, як і небо Альянсу, але ми розуміємо, що завжди є "але" і якою буде відповідь Альянсу, якщо вже вони на сході Європи звертаються для захисту. Якщо до них прилетять російські ракети, не дай Бог, російські літаки. ",- резюмував глава держави.

Володимир Зеленський також згадав те, як Росія атакувала Львівську область і про ракетний удар в 20 км від кордонів НАТО. До того ж він нагадав що на території Альянсу вже падали російські безпілотники.

Нагадавши, СБУ затримали зрадника України: допомагав здійснювати анонімні дзвінки російським окупантам.СБУ затримали чоловіка, який співпрацював з окупантами

Раніше Знай писав, Україна та росія поновили переговори, Подоляк заявив на гострому моменті - "Йде важка дискусія"

Також Знай повідомляв, Олексій Арестович легко розкрив тактику російських окупантів-всі козирі в руках ЗСУ