Одіозного народного депутата Іллю Киву, який відомий своєю проросійською позицією і виступає за війну проти України, позбавили мандата. Про це повідомляє видання "Українська правда" з посиланням на співрозмовників у парламенті.

Іллю Киву позбавили мандата народного депутата України. Таке рішення підтримало 335 парламентарія. Нардеп від "європейської солідарності" Олексій Гончаренко уточнив, що Ківа сам написав заяву про складання депутатського мандата.

Ілля Кива. Фото: скріншот youtube
Ілля Кива. Фото: скріншот youtube

"Насправді давно вже немає такого депутата Ківи, є контужений зрадник Кива. Зараз він боягузливо ховається де-небудь в Іспанії. Але нічого ми після перемоги його знайдемо і будемо судити по всій строгості закону. Можеш сушити сухарі!",- написав він.

Ілля Кива. Фото: скріншот youtube
Ілля Кива. Фото: скріншот youtube

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

До слова, раніше від Киви відмовилися свої ж - його виключили з фракції "Опозиційна платформа - за життя".

Раніше Знай писав, у Москві паніка через поразку у війні проти України: продовжувати далі не можна, Росії все гірше і гірше. Журналіст-розслідувач припустив, як довго триватиме війна в Україні.

Також ми писали, ЗСУ переходять у контрнаступ: Головнокомандувач зробив нову заяву, обіцяє помститися окупантам. Головнокомандувач розповів про плани ЗСУ на 20-й день війни. Збираються вигнати всіх окупантів.

Нагадаємо, російські окупанти зруйнували ще один "військовий" об'єкт на Луганщині: інтернат для слабозорих дітей зрівняли з землею. Російські загарбники зруйнували інтернат для дітей, а також лікарню і школи.