У соціальній мережі показали дуже кумедне і важливе відео, яке присвячене президенту Росії Путіну. На кадрах можна побачити, як світові лідери ставляться до глави рф.

Відповідний пост розмістили в Telegram-каналах.

Ні для кого не секрет, що путін володіє дуже поганою репутацією практично у всьому світі. Його погляди на життя – занадто жорстокі і навіть неадекватні.

У соціальній мережі вирішили показати, як путін ходить на зустрічі і спілкується з різними людьми високого класу.

Скріншот поста в Телеграм
Скріншот поста в Телеграм

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Цьому Х*йлові навіть руку ніхто не хоче потиснути Новини України Просимо максимального розширення", - підписаний відеоролик в популярному месенджері.

На даних кадрах чітко видно, як лідер рф тягне руку своїм співрозмовникам, однак, ніхто з них не відповів взаємністю. Тут навіть слова не потрібні, і так зрозуміло, що він із себе представляє.

Це відео також розмістили в YouTube, де люди не промовчали і написали відгуки в розділі з коментарями.

"Я Казах я підтримуємо Украйну", "Хахахахаах", "Слава Україні перемога буде за нами ворог буде знищений", "Ха ну Від і плоди його творчості", "Ну шкода його", - пишуть озиви юзери мережі.

Коментарі
Коментарі

Нагадаємо, що полонені окупанти розповіли, як Путін їх усіх обдурив.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", українські фермери викрали Російський Град.

Також портал "Zhaj" писав, що у мережі повідомили про чергові втрати російських окупантів.