Голова Миколаївської Облдержадміністрації Віталій Кім, який швидко став улюбленцем всієї країни після нападу росії на Україну, нещодавно доручив правоохоронцям міста вилучати автомобілі, за кермом яких будуть нетверезі водії, на користь поліції та Територіальної оборони.

Тож нещодавно в Миколаєві за розпорядженням Віталія Кіма почали вилучати автівки через нетверезе водіння. Транспортний засіб за законами воєнного часу вилучається назавжди.

Результат одного з таких вилучень показали на відео. Дорогий автомобіль-кабріолет марки BMW переобладнали на справжній «бандеромобіль», про які так багато і часто писала російська пропаганда.

«Доброго ранку, ми з Миколаєва! Нещодавно ми поскаржилися, що російські окупанти дуже швидко накивають п’ятами. Відповідно, керівник області зробив нам, патрульній поліції, ось такий подарунок, вже переобладнали і беремо на озброєння», - розповів автор відео.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що українка розповіла, що пережила з сім'єю в підвалі, коли окупанти рф зайшли в Бучу

Раніше повідомлялося, що воїни ЗСУ продовжують оборону України з усіх фронтів-Маріуполь тримається.

Також, тут створили "Мрію": російські окупанти обстріляли завод "Антонов" у Києві.