Сьогодні, 14 березня, в Україні відзначають День добровольця. Відповідне привітання опублікував на власній сторінці генерал Збройних сил України Валерій Залужний.

"Із Днем Українського Добровольця! Разом ми - нездоланна сила! Дякую за вибір рішучих.

Разом до Перемоги!", - написав він, додавши мотивуюче відео.

У СБУ також долучилися до привітань.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

«Це особлива дата для всіх нас. Бо коли Україна опинилася в небезпеці – кожен став добровольцем! І з власної волі, без жодного примусу, починає робити те, що може: брати до рук зброю і захищати Батьківщину, надсилати тепловізори, шоломи, бронежилети чи оптику для армії, рятувати людей з-під завалів і навіть приймати пологи під обстрілами, виходити на мітинги з українськими прапорами під дулами танків РФ, передавати ліки та харчі у заблоковані міста, приймати біженців і переселенців, писати листи підтримки воїнам і плести маскувальні сітки. У цьому вся Україна та її люди! Вони готові стати пліч-о-пліч – у ЗСУ, Теробороні чи волонтерських загонах – і боротися до перемоги. На відміну від російської орди у нас немає «загранотрядів», які відстрілюють дезертирів. Тому що вся Україна зараз на передовій, як добровольці! І разом ми переможемо!», - впевнені в Службі безпеки України.

«Вітаю! Пишаюсь особистим знайомством з багатьма з вас! Обняв! Слава Нації!», «Дякуємо! Справжні чоловіки», «Слава Україні! Слава Героям! Ви - наша сила, гордість і надія!», - долучаються до привітань українці в коментарях до повідомлення.

Нагадаємо, що дату Дня Українського добровольця було обрано не випадково. Саме 14 березня дня 2014 року після подій Революції гідності з Майдану Незалежності в Києві перші добровольці вирушили на тренувальну базу в Нових Петрівцях. Вони стали до добровольчих лав, щоб боротися за територіальну цілісність України.

Тоді здавалося, що Крим незабаром повернеться до України, а перспектива створення путіним так званих ЛНР і ДНР викликала скептичну посмішку.

Однак кожен день відкритої агресії росії наближає перемогу України в цій важкій битві зі злом.

Нагадаємо, що Руслана розповіла правду про обстріли росією полігону під Львовом: "Біль і бажання взяти зброю".

Раніше повідомлялося, що зтало відомо, де зараз знаходиться Ані Лорак-втекла з Росії, не чекаючи "залізної завіси"

Також, переможниця шоу "Голос країни" Оксана Муха різко відгукнулася про Лободу і Лорак