"Поки є бутерброд - вам ок": Злата Огнєвіч жорстко звернулася до росіян, які опинилися егоїстами

Відома українська співачка і учасниця шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч написала, що думає про Росію і її народ. За її словами, ця країна проклята і більше схожа на лепрозорій. Про це вона заявила на особистій сторінці в Instagram.

Злата Огнєвіч. Фото: скрін youtube
Злата Огнєвіч. Фото: скрін youtube

Михайло Подоляк розповів про зрушення в переговорному процесі з рф: "Конкретні результати вже за лічені дні"

Один з учасників переговорного процесу, Михайло Подоляк, відкрив які зрушення відбуваються в переговорному процесі між Україною і росією, і назвав конструктивним розуміння рф українських вимог.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Наші вимоги-закінчення війни і виведення російських військ. Бачу, що є розуміння цього процесу і діалог",- зазначив дипломат.

Радник голови ОПУ Михайло Подоляк. president.gov.ua
Радник голови ОПУ Михайло Подоляк. president.gov.ua

5 круп, які не потрібно варити: що приготувати, якщо немає світла і газу, поради від Алекса Якутова

В умовах війни часто немає можливості повноцінно готувати їжу. Після бомбардувань можуть вийти з ладу і комунікації, як газ або електрику. Тому важливо на підготовку витрачати мінімум фізичних і матеріальних ресурсів. Новий канал дізнався у Шефа і експерта реаліті "На ножах" Алекса якутова, які крупи можна вживати без варіння.

Олександр Якутов
Олександр Якутов

Чому не потрібно боятися путіна і його погроз ядерної війни-вміст валізки "Чегет"

18 день героїчного протистояння українських воїнів ЗСУ проти російських військових - "путінські орки" продовжують нести величезні втрати і періодично використовувати заборонену всілякими світовими угодами зброю. Коли бліцкриг божевільного президента Росії не вдався, він вирішив залякати не тільки український народ, а й весь світ, коли наказав Міністерству оборони рф перевести російські сили стримування в особливий режим бойового чергування.

Володимир Путін. Фото: скріншот youtube
Володимир Путін. Фото: скріншот youtube

Тіна Кароль звернулася до росіян із закликом знести путіна: "Не бійтеся, вас більше"

Українська співачка Тіна Кароль дала інтерв'ю російському телеканалу "Настоящее время". Виконавиця виступила в прямому ефірі російського телеканалу зі зверненням до росіян - тих, хто досі не вірить в реальність російської агресії проти мирних жителів України.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram