Сьогодні, 13 березня, на півночі Італії перекинувся автобус, який перевозив евакуйованих українців. Про це повідомляє місцевий новинарний портал Sky TG24.

Аварія сталася на ділянці між Чезеною та Вальє-дель-Рубіконе, неподалік від міста Форлі близько 7:00 ранку. Кінцевим пунктом рейсу мало бути місто Пескара.

Як зазначається, в автобусі перебувало близько півсотні біженців із України.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася вранці в неділю, 13 березня, на 101-му кілометрі південної смуги неподалік Форлі», - йдеться у повідомленні.

За попередньою інформацією, внаслідок ДТП загинула одна жінка. Решта пасажирів дивом не постраждали.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Скрін, Sky TG24, автобус
Скрін, Sky TG24, автобус

Пасажири - переважно дуже молоді люди. Два автобуси з українськими номерами прямували на південь напряму з країни, охопленої війною. Одних доправили в лікарні на аналізи, інших викликали знайомі та підібрали на місці аварії. У той час як 15 осіб, які не мали власних коштів, були доставлені до поліції Форлі для впізнання, і звідти вони зможуть продовжити свій шлях.

На місці аварії наразі працюють рятувальники. З'ясовується, що саме могло стати причиною ДТП.

Раніше Знай писав, контратака ЗСУ під Києвом: українські військові за ніч знищили п'ять танків противника на підступах до столиці.

Також ми писали, секретар РНБО Данилов зізнався, що в РФ вже змінилися 8 генералів: "Вони у відчаї". Секретар РНБО розповів про окупантів, які в паніці

Нагадаємо, російські окупанти обстріляли дитячий оздоровчий центр та Святогірську лавру - "Розкажуть про осередок нацизму".