Командир літака російської авіакомпанії «Перемога» негативно висловився про війну РФ проти України і закликав співгромадян до дій. Про свою позицію пілот оголосив пасажирам по гучномовцю після закінчення польоту.

Відео почало швидко поширюватися в мережі.

«Дорогі друзі, говорить командир корабля. Ласкаво просимо в Анталію. Спасибі, що вибрали "Перемогу". Будемо раді бачиться знову. Усього доброго, гарного вечора», - декламує стандартну прощальну промову російський пілот.

Однак на цьому його виступ не закінчується. Командир літака вирішив чітко позначити свою позицію з приводу війни з Україною. Чоловік зазначив, що це вторгнення - справжній злочин:

«Я вважаю, що війна з Україною – це злочин. І будь-який розсудливий громадянин мене підтримає і зробить все, що може, щоб зупинити... Бажано прямо зараз... Нам не потрібна ця війна», - говорить співробітник «Перемоги».

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Ці слова командира борту пасажири і колеги зустріли оплесками. Свою заяву пілот продублював також англійською мовою, після чого поклав трубку гучномовця і пішов геть.

Нагадаємо, що в росії мають намір визнати Meta екстремістською організацією.

Раніше портал "Zhaj" повідомляв, що зірка "ДизельШоу" Вікторія Булітко присоромила Лаврова за брехню про ситуацію в Україні.