Симоньян Маргарита стала підозрюваною особою та наразі перебуває у розшуці.

Про це повідомила Ірина Венедіктова, генеральна прокурорка України, на своїй сторінці Facebook. Зазначивши низку свідчення з боку українських прокурорів, слідчий суддя прийняв усі аргументи та вирішив дозволити заарештувати пропагандистку. Після цього буде обрано запобіжних захід. Але через те, що на даний момент неможливим є виконання цього судового процесу на території Російської Федерації, прокурори України мають на меті оголосити Симоньян у міжнародний розшук.

Тож, за таких умов, Маргарита Симоньян буде затримана при перетині кордону іншої держави з наміром подальшої екстрадиції до України. Тож проти головного редактора Russia Today також планують ввести санкції.

Генеральна прокурорка України дала пораду Маргариті Симоньян, щоб та не покладатися на владу Російської Федерації, які скажуть їй, що все під контролем. Ірина Венедіктова запропонувала найняти хороших юристів та наголосила на прозорості та доступу до правосуддя.

Укрінформ зауважив раніше, що платформа YouTube видалив деякі канали, які були у власності Russia Today. Симоньян та Володимир Соловйов через визнання Російською Федерацією «ДНР» і «ЛНР» потрапили під санкції ЄС. Соловйов зазнав санкцій і в Канаді, а Італія конфіскувала садиби на озері Комо.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще