Президент України Володимир Зеленський записав чергове звернення до українців. Він зазначив, що Україна мужньо бореться вже 16-й день, а це вчетверо довше, ніж ворог планував на своє вторгнення.

Також Зеленський зазначив, що боротьба за визволення України потребує часу. Однак, зараз неможливо сказати – скільки днів ще це займе. Однак, точно можна бути впевненим, що Україна переможе окупанта.

"Ми вже досягли стратегічного перелому. Ми вже йдемо до нашої перемоги", - зазначив Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський, скріншот
Володимир Зеленський, скріншот

За минулу ніч і ранок окупанти провели, як вони кажуть, "демілітаризацію" водопроводу в Чернігові. Місто залишилося без води. Зараз там роблять все, щоб відновити водопостачання. Через постійні обстріли в частинах Сумської, Київської і Донецької областей немає електрики, тепла, газу і води.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Володимир Зеленський зазначив, що попри війну, потрібно зробити повноцінну посівну кампанію. Настільки, наскільки це можливо.

"Я повторюю ще раз і ще раз: коли захищаємо свободу, маємо бути кожен – як повноцінна армія. Робити на своєму місці усе, що можеш, щоб отримати результат, на який ми всі заслуговуємо", - зазначив Зеленський.

Нагадаємо, у важких боях окупанти вбили легендарного захисника України Яшку Циганкова - "Він знав, що буде війна"