6 березня російські окупанти нахабно розстріляли колону цивільних машин, коли мирні жителі намагалися евакуюватися з Ірпеня. Свідки розповіли, через які звірства їм довелося пройти.

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Українцям, які намагалися евакуюватися з Ірпеня довелося пережити страшні звірства російських окупантів. Армія росії відкрила вогонь по колоні цивільних машин.

Люди досі не можуть забрати тіла своїх рідних. Наразі точна кількість загиблих і поранених у результаті цього ворожого обстрілу невідома.

Очевидці обстрілу, скріншот
Очевидці обстрілу, скріншот

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я повертаюся назад і дивлюся свою на маму, а вона вже повністю стікає кров'ю. Їй попали в шию, і я побачила, як кров хлистала з її шиї. Я дала їй свій шарф, щоб хоч якось затулити рану. Думала, що хоч якось можемо її врятувати. Але вони ( російська армія - ред. ) нам не дали цієї можливості. Моя мама померла одразу" , - зазначила одна з очевидець.


Очевидці розповіли, що вся колона була обклеєна написами "Діти" та "евакуація", однак це не зупинило російських загарбників.

Очевидці обстрілу, скріншот
Очевидці обстрілу, скріншот

"Я почула, що мій хлопець закричав, і йому чи в ногу чи в плече вистрілили. Через півтори хвилини все закінчилося, я на нього подивилася, і подумала, що він вже мертвий. Але я зрозуміла, що він дихає. На мені ось цей костюм - він досі у крові, бо я не можу зняти його. Я намагалася його врятувати, якось зупини кров. Я його брала за руку і він дихав", - зазначила дівчина.

Нагадаємо, улюбленець українців Віталій Кім порадив російським окупантам скласти зброю: "У вас вибору немає, здавайтесь"

Раніше Знай писав, в Україні ЗСУ ліквідували "елітних" окупантів, брали участь у війні в Сирії: путін нагородив посмертно орденами

Також Знай писав, желто-синий - самый сильный: Украина занимает вторую строчку по количеству медалей на Паралимпиаде-2022