У соціальній мережі розмістили дуже потужну публікацію, в якій можна побачити чарівну українку, яка читає «Заповіт» Тараса Шевченка біля будівлі Консульства РФ в Единбурзі, Шотландія. Ця дівчина привернула дуже багато уваги світових ЗМІ, і не тільки.

Відповідний відеоролик продемонстрували в Telegram-каналі "Україна зараз»

У мережі показали унікальну публікацію, де можна побачити українську душу у всій красі.

"Дівчина з Миколаєва читає "Заповіт" Тараса Шевченка біля будівлі Консульства РФ в Единбурзі, Шотландія наші люди - прекрасні а заповіт - це те, що рекомендується написати кожному рашисту, який збирається їхати в Україну на війну", - підписаний пост в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Важливо помітити, що українська мова - одна з найкрасивіших і мелодійних у світі. Ця дівчина стала прикладом наслідування для багатьох, вона стала під Консульством рф в Единбурзі в національному одязі і зачитала легендарні слова знаменитого українського поета Тараса Григоровича Шевченка.

Весь світ вже підтримує Україну, засуджуючи агресивні дії російського окупанта. Світові лідери вводять жорсткі санкції проти громадян рф і білорусі, які влаштували справжній терор в Україні.

Нагадаємо, що у мережі показали, що зробили окупанти зі стадіоном у Чернігові.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", ЗСУ ліквідували елітний підрозділ рф, що воював у Сирії.

Також портал "Zhaj" писав, що Володимир Зеленський став неймовірно популярним у всій світі.