Путін був предметом тверджень про те, що він страждає хворобою Паркінсона з 2020 року, однак кремль заперечує, але медсестра стала вірусною на TikTok після того, як підтримала чутки.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Медсестра стала вірусною в TikTok після того, як заявила про здоров'я путіна, пояснивши, що, на її думку, російський президент страждає хворобою Паркінсона.

Відео, опубліковане популярним користувачем та спеціалістом з охорони здоров'я @musclesandnursing, було переглянуто більше двох мільйонів разів.

Медсестра опублікувала відео, в якому путін спотикається об праву ногу, коли тягнеться потиснути руку іншій людині.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

На відео медсестра каже: "Я медсестра. Я не можу поставити діагноз, але я знаю хворобу Паркінсона та інсульт, коли бачу це. Хвороба Паркінсона знаходиться під егідою деменції. Люди з деменцією дуже, дуже добре вміють приховувати своє недоумство. Але врешті-решт це досягає точки, коли вони не можуть, і якщо ви подивитеся на те, що він робить, путін психічно неврівноважений".

Хвороба Паркінсона обмежує рухи і вражає клітини головного мозку, вражаючи одну сторону тіла більше, ніж іншу.

Це не перший випадок, коли путіна звинувачують у погіршенні здоров'я.

Припущення виникли, коли в звіті The Sun за 2020 рік, що цитує російського політичного експерта Валерія Солов'я, стверджувалося, що на президента чинили тиск з метою змусити його піти зі своєї посади.

Соловей стверджував: "хвороба Паркінсона не загрожує фізичному стану (путіна), а лише обмежує (його) публічні виступи".

Нагадаємо, що Потам назвав росіян жертвами зомбі-ящика.