У соціальній мережі розмістили дуже приємну новину для українців. Стало відомо про те, що аеропорт в Москві закриває свій термінал D. Судячи з усього, санкції починають себе потроху виправдовувати.

Відповідний пост оприлюднили в Telegram-каналі "УНІАН"

Ні для кого не секрет, що через те, що росія почала війну з Україною, практично весь світ почав вводити жорсткі санкції проти агресивного окупанта, який вбиває мирних жителів.

"Московський аеропорт "Шереметьєво" закриває термінал D. літати нікому, нікуди і ні на чому. Тим часом "Уральські авіалінії" повідомили , що без зупинки флоту і розбирання літаків на запчастини зможуть продовжувати польоти лише два місяці. Таку оцінку дав технічний директор перевізника ігор Піддубний", - повідомляється в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Важливо підкреслити, що поки Путін намагається всіма силами захопити Україну, страждають самі жителі рф. Економіка росії вже впала до рекордних показників, такої кризи вона не бачила з часів СРСР. Потрібно розуміти, що це все – тільки початок, початок відрізу росії від всієї цивілізації.

Крім цього, всім добре зрозуміло, що Україна ніколи не здасться, а росія в підсумку програє цю війну, яку сама ж і почала.

Нагадаємо, що Лавров пояснив бомбардування пологового будинку.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", дружина Анатолія Анатоліча оплакує втрати українців.