На Київщині через нищівний удар російських окупантів українець втратив дружину, доньку, двох зятів та свекруху.

Про це повідомляє CNN.

Так, стало відомо, що росіяни завдали нищівного удару по місту Мархалівка на Київщині. Росіяни перетворили будинок місцевого жителя на руїни та забрали найдорожче – життя рідних.

У результаті удару окупантів чоловік втратив дружину, доньку, двох зятів та свекруху. Українець залишився один, розбираючи залишки свого будинку чоловік знайшов свого кота Марсика, який зник після вибуху.

Чоловік втратив сім'ю, у нього залишився лише кіт / CNN
Чоловік втратив сім'ю, у нього залишився лише кіт / CNN

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Журналістам він сказав, що геть розбитий і не знає, що робити. Єдине його бажання, щоб війна в Україні скоріше закінчилась.

Дружина відомого українського телеведучого Анатолія Анатоліча піарниця Юла (Юлія Бойко) повідомила, що це друг дитинства її тата.

Скріншот допису Юли
Скріншот допису Юли

"Це Ігор Можаєв. Друг юності мого тата. Сьогодні ракета потрапила до його будинку. Там немає бойових дій. Просто бомба впала на єдиний будинок у селі. І це був його будинок. Напередодні він дзвонив до мого тата і розповідав, що вони переїхали на цей страшний час з Києва до будинку. Їх було 12 людей. Двоє онуків, двоє племінників – це дітки. Дружина, донька, сестра… У живих залишився тільки він і кіт. Пишу та плачу…", - зізналася вона.

Нагадаємо, ЗСУ знищили російську техніку в Харківській області: мінус 500 одиниць техніки одним обстрілом. В Харківській області знищили російську техніку

Раніше Знай писав, 3 жертви, серед яких маленька дитина: у Маріуполі розповіли про загибелі після обстрілу пологового будинку та лікарні

Також Знай повідомляв, російські окупанти вбили українця, який голими руками переніс міну – розстріляли на місці