У соціальній мережі розмістили розкішну публікацію, в якій можна побачити, як український трактор тягне шматок стіни від кремля. Такий пост однозначно підніме настрій і додасть впевненості в силах ЗСУ і звичайних громадянах України.

Відповідну публікацію оприлюднили в Telegram-каналі "УНІАН"

Ні для кого не секрет, що вже йде 15-й день жорсткої війни з російськими окупантами. Важливо нагадати про те, що армія путіна думала, що зможе взяти Україну за кілька днів, однак, всі виявилися дуже неправі.

Сили ЗСУ здивували не тільки самого окупанта, а й весь світ, який перейшов на бік України, щоб допомогти відбиватися від неадекватного президента росії. Інакше дії лідера росії просто назвати неможливо, він же дає накази бомбити мирне населення, яке ні в чому не винне.

"Скоро", - підписаний пост в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На фотографії можна побачити легендарний фермерський український трактор, на яких вже не раз викрадали бойову техніку російських окупантів. Однак цього разу цей трактор тягне шматок кремля, на якому встановлено український прапор, а на його стіні написано "Слава Україні!"

Що стосується самої росії, то санкції, які вводять світові лідери, вже відмінно себе відпрацьовують. На даний момент 1 долар коштує близько 120 рублів, а вчора він стояв 140 рублів. Однак це тимчасова історія, і всі з нетерпінням чекають, коли рубль покотитися на дно, повністю знищивши економіку росії.

Нагадаємо, що США вважає, що Росія може застосувати хімічну зброю.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", російські окупанти розстріляли українця, який голими руками ніс міну.