На початку березня до України увірвалися арктичні морози. Після аномально теплого лютого холоди застали зненацька українців, змучених війною з росією.

Звичайно, російським окупантам теж несолодко мерзнути в своїх танках, однак найбільше від морозів страждає цивільне населення окупованих і розбитих міст.

Як уникнути переохолодження в умовах війни тим, хто змушений значну частину доби переховуватися в підвалах і сховищах без обігріву, розповіли в Міністерстві охорони здоров’я України.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

В екстремальних умовах значно підвищується ризик отримати переохолодження. Цей стан виникає тоді, коли температура тіла людини опускається нижче нормальної 36,6 градусів за Цельсієм до показників, які є критичними для життя.

Найпоширеніша причина переохолодження - довготривалий вплив низьких температур. Найбільш вразлива група населення - зневоднені чи фізично виснажені люди.

У МОЗ опублікували інформацію щодо симптомів переохолодження, та рекомендації, як убезпечити себе від гіпотермії.

Нагадаємо, що Держекоінспекція просить повідомляти про військові злочини окупантів проти навколишнього середовища

Раніше повідомлялося, що російські окупанти вбили українця, який голими руками переніс міну – розстріляли на місці.

Також, ЗСУ зрівняли з землею ще одну колону російських окупантів: вцілілих втікачів зловили місцеві. Військові знищили еже одну колону окупантів. Не залишилося і сліду від них.