За дві доби засобами протиповітряної оборони ЗСУ було знищено щонайменше вісім повітряних цілей.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Генерального штабу ЗСУ.

Так, стало відомо, що за дві доби, 8 та 9 березня, засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил ЗС України було знищено щонайменше вісім повітряних цілей в районі проведення Операція об'єднаних сил та на Київщині.

Робота ППО ЗСУ, фото: Генштаб
Робота ППО ЗСУ, фото: Генштаб

ЗСУ вдалося знищити 4 штурмовики Су-25 і два вертольоти російських окупантів. Також було збито дві крилаті ракети.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Робота ППО ЗСУ, фото: Генштаб
Робота ППО ЗСУ, фото: Генштаб

"Винищувальна авіація, підрозділи зенітних ракетних військ С-300 та Бук-М1 знищили 4 штурмовики Су-25 і два вертольоти російських окупантів. Також є підтвердження на дві збиті крилаті ракети. Штурмовики та бомбардувальники Командування Повітряних Сил ЗСУ на різних стратегічних напрямках продовжують підтримувати дії Сухопутні війська ЗС України і наносять ракетно-бомбові удари по колонах ворожої техніки", - сказано у повідомленні.

Слід нагадати, що 24 лютого РФ рано вранці увірвалася в Україну. Противник почав бомбити військові об'єкти, а потім атакував і мирні населені пункти, в тому числі Київ, Харків і Маріуполь.

Нагадаємо, російські військові скаржаться, що про них в Україні всі забули: СБУ перехопила чергову розмову. Російські військові жаліються, що їх забули та не забезпечують

Раніше Знай писав, Олексій Арестович різко відреагував на обстріл пологового у Маріуполі: "Зараз, тварюки, почнеться зовсім інша війна"

Також Знай повідомляв, воїни ЗСУ розгромили російських військових біля Бородянки і Макарова: оборона триває