Радник офісу президента Олексій Арестович відреагував на обстріли російських окупантів у Маріуполі. Там ворог розбомбив пологовий будинок та дитячу лікарню.

Після ворожого нападу на Маріуполь Олексій Арестович записав чергове звернення.

У своєму зверненні радник ОП Олексій Арестович зазначив, що українці не будуть мовчати, поки російські окупанти бомблять пологові будинки та дитячі лікарні. Саме тому зараз на ворога чекає зовсім інша війна.

Пологовий будинок, фото з фейсбук
Пологовий будинок, фото з фейсбук

"До удару по пологовому будинку у Маріуполі це були квіточки. Зараз, тварюки, почнеться зовсім інша війна", - заявив Олексій Арестович.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Варто нагадати, що у середу, 9 березні російські окупанти завдали удару по пологовому будинку та дитячій лікарні в Маріуполі Донецької області.

Відомом, що ворог цілеспрямовано скинув з літаків декілька бомб на дитячу лікарню. Внаслідок цього повністю зруйнований корпус медичного закладу. Інформація щодо постраждалих дітей уточнюється.

За словами ексзаступника голови Нацполіції України В’ячеслава Аброськіна внаслідок ворожого обстрілу пологового будинку поранено та вбито багатьох жінок.

Нагадаємо, генерал-майор ЗСУ Микола Куклюк іронічно описав армію російських окупантів: "Шоломи сталеві 1941 року"

Також Знай писав, в окупованому Донецьку почали розсилати листівки з вимогами подякувати Путіну: "Звільнення..."