Генерал-майор Збройних сил України Микола Куклюк описав спорядження, з яким російські військові пішли воювати проти України.

Відповідний пост з'явився на його особистій сторінці у соціальній мережі фейсбук у середу, 9 березня.

Так, на своїй сторінці генерал-майор Микола Куклюк опублікував фото, на якому видно російських військових у їхньому професійному спорядженні. Український військовий не втримався, щоб не прокоментувати спорядження другої у світі армії.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Микола Куклюк красним слівцем описав одяг, взуття та екіпіровку російських окупантів. Також підмітив, що окупанти користуються спорядженням ще Другої світової війни.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Шоломи сталеві 1941 року, берці - "1000 шагов", підсумок для магазинів - "обнять и плакать", ремінь поясний польовий з бляхою радянською зіркою, ну і горшок щоб не всратись (в комплекті). Легендарна і непереможна армія ... Боятися всім!", - зазначив генерал-майор Збройних сил України Микола Куклюк.

Нагадаємо, чоловіки продовжують повертатися в Україну з Європи, щоб воювати за Батьківщину: 167 тисяч за 2 тижні війни. Українці продовжують повертатися в країну.

Раніше Знай писав, у Міноборони Росії зізналися, що строковики беруть участь у війні з Україною: вже захоплені в полон. Міноборони РФ визнало факт участі строковиків у війні проти України

Також Знай повідомляв, "одеса готується до оборони": один з головних символів міста обклали мішками з піском. Пам'ятник Дюку де Рішельє вже обкладений мішками