Міністр оборони Олексій Резніков закликав українців допомагати знищувати російські системи радіоелектронної боротьби та розвідки.

Про це Міністр оборони України написав на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук.

Олексій Резніков зазначив, що вже тисячі українців чинять опір на тимчасово зайнятих окупантами територіях. Він дуже вдячний за цей внесок до перемоги над російськими окупантами.

Скрін, Facebook Резніков Олексій
Скрін, Facebook Резніков Олексій

"Постачання російських окупаційних військ паливом, боєприпасами вже суттєво ускладнено. Знищено багато техніки. Ви допомогли зберегти багато життів. Наступна пріоритетна ціль – російські системи радіоелектронної боротьби та радіоелектронної розвідки. Зараз на війні багато залежить від сучасних технологій. Треба знищити російські системи РЕБ та РЕР. Це значно послабить російські війська і забезпечить перевагу для наших воїнів", - зазначив Резніков.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Фото: фейсбук Олексія Резнікова
Фото: фейсбук Олексія Резнікова

Олексій Резніков наголосив, що з танками та бронетехнікою легко впорається армія ЗСУ, однак наразі завдання українців – нищити колони забезпечення та системи РЕБ/РЕР. Так російські окупанти стануть безпорадними, і українцям вдався їх швидко вигнати з рідної землі.

Нагадаємо, у Міноборони Росії зізналися, що строковики беруть участь у війні з Україною: вже захоплені в полон. Міноборони РФ визнало факт участі строковиків у війні проти України

Раніше Знай писав, евакуація населення Бучанського району Київщини: у ДСНС показали, як українці діставалися до безпечних місць

Також Знай повідомляв, український біатлоніст Богдан Цимбал показав, як змушений ховатися від вибухів з крихітним сином: "Ніколи не пробачимо"