Стало відомо про те, що Великобританія заарештувала перший російський літак за новими санкціями, які були введені проти країни.

Про це заявити міністр транспорту Грант Шаппс.

Влада Британії заарештувала перший російський літак після того, як були введені санкції, які включають можливість арешту будь-якого повітряного судна Російської Федерації. Він зазначив, що зараз повинні будуть провести розслідування стосовно того, хто є кінцевим власником літака.

Літак, фото: Facebook
Літак, фото: Facebook

"Один такий літак знаходиться на землі в аеропорту Фарнборо, який я фактично конфіскував, поки ми проводимо подальше розслідування за останні кілька днів. Дуже важливо, щоб у нас були закони, які дають можливість це зробити", - сказав Шаппс.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Російський винищувач фото Известия
Російський винищувач фото Известия

Нагадаємо, що у вівторок, 8 березня Палата громадян Британії затвердила новий законопроект, який спрямований на боротьбу з відмиванням грошей, а також спрощення процесу введення санкцій проти Росії, щоб покарати Кремль за його вторгнення в Україну.

Уряд Британії заявляє, що цей законопроект про економічні злочини не дозволить багатим росіянам використовувати Лондонське Сіті для відмивання грошей і приховування неправомірних доходів.

Літак
Літак

Варто відзначити, що зараз санкції проти Російської Федерації вводяться практично кожен день по всьому світу, все тому що практично 2 тижні тому вони підло напали на Україну.

Нагадаємо, що Держекоінспекція просить повідомляти про військові злочини окупантів проти навколишнього середовища

Раніше повідомлялося, що в Україні війна, а вони танцюють: хто зі співаків, включаючи Семенович і Лепса, підтримали Путіна.

Також, Віталій Козловський згадав слова Кузьми Скрябіна про війну і зізнався, що був не правий