Вже весь світ в курсі про те, що президент росії Путін дав наказ своїм військам піти війною в Україну. Агресивні окупанти вже 14 днів поспіль намагаються захопити українські землі, а весь світ став на бік України, вводячи всілякі санкції проти РФ.

Відповідний пост оприлюднили в Telegram-каналі «УНІАН»

Російський окупант стає все зліше і, в той же час, слабкіше. Українські воїни - справжні герої, дають відсіч армії Путіна, вони не дають захопити нашу Батьківщину.

Однак, на превеликий жаль, Путін, побачивши гідну відсіч, почав діяти як справжній вбивця і терорист – дає накази бомбити мирних жителів, дітей, лікарні і садки.

Через жах, який Путін посіяв в Україні, світові лідери почали закривати поставки і всілякі магазини і сайти в РФ і в білорусі, яка, між іншим, допомагає росії бомбити невинних українців.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Badoo припиняє роботу в Росії і Білорусі", - підписана новина в соціальній мережі.

Крім того, що заводи автомобілів і магазини з одягом, сайти з фільмами і навіть фастфуди закрилися в РФ, сайти знайомств також припиняють своє існування в росії і білорусі.

Важливо відзначити, що економіка ворога не бачила такої величезної кризи з часів СРСР. У той час як все закривається в росії, відрізаючи її громадян від цивілізації, рубль досяг рекордного падіння і, все це – тільки початок.

Нагадаємо, що українців попросили не показувати військову техніку ЗСУ в мережі, щоб не допомагати ворогові.